PŘEKVAPENÍ ! Na poslední chvíli nám potvrdila účast i tahle elektro popová kapela z New Yorku, která cestovala s Ette Enaka na letošním evropském tour. Na její koncert se moc těšíme.

https://wildarrows.bandcamp.com/

Jsme klasický klarinetový soubor, který hraje klasiku jinak. Chceme osvěžit klarinetový repertoire a tak komponujeme vlastní skladby, zpíváme, recitujeme, tančíme a.. někdy necháváme hodné publikum si i s námi zahrát!

Zahrajeme vám klasický repertoire klarinetového kvartetu i vlastní tvorbu na klarinety a možná i na jiné nástroje. Třeba vám i zatančíme, zarecitujeme a zazpíváme. Nenecháme vás nudit a když by na vás přece jen padala únava, tak vám zahrajeme Preludium pro hubičky a hned se vám rozsvítí očka!

https://www.facebook.com/kvatrinety/

Vlastním jménem Tomáš Maček, který pochází z Vlachovic, je český zpěvák, písničkář a busker, tvořící skladby v anglickém jazyce. Na české hudební scéně se objevil roku 2013, kdy jeho písnička Towards The Sun byla vybrána do filmu Křídla vánoc. Do širšího povědomí veřejnosti se dostal o 2 roky později se svým prvním singlem I Have No Inspiration, který mu vynesl nominaci na udílení cen Český slavík Mattoni 2016 v kategorii Objev roku. V anketě Anděl za rok 2016 obdržel dvě sošky – objev a zpěvák roku.

http://www.thomartway.com/

Ette vyplnili naši duševní prázdnotu a vrátili nám opět smysl ranního vstávání. V letošním roce vydali nový singl May Desire, který příjemně navazuje na jejich první EP, které vyšlo v roce 2016. Jejich koncerty kloubí upřímnost a jakousi „moodovskou“ tradici, prostě to tam vždy bylo a vždy bude. Jsme rádi, že tohle vzniklo.

https://etteenaka.bandcamp.com

Urbanizovaný šohaj a brněnský Pražák! Živé bicí, nezaměnitelná kytara a velký podíl improvizace dává dohromady taneční sety, které nemají předem jasný konec. Všechna hudba vzniká teď a tady. Dravost, melancholie, loopy a syrový sound ukazuje temnou stranu živé elektroniky. Duo, které chce vyhnat z měst zápach electroswingu.

https://1flfsoap.bandcamp.com/

Hudba HRTL si prošla cestou od klasických nástrojů k modulárnímu syntezátoru, kde se z post-witch-housu vyvinula směrem k repetitivním rytmům s bohatými melodickými i zvukovými prvky, proměnlivou atmosférou a hravými strukturami. Ať už ušpiněný house s osmdesátkovým feelem, fluorescentní techno nebo temné bublavé beaty, HRTL nikdy nehraje dvakrát to samé. Stejně jako jeho živá vystoupení jsou totiž jeho nahrávky improvizované a 100% hardware.

https://hrtl.bandcamp.com/

Únos nevěsty… Hokejová hospoda… Bouřka… právě probíhající semifinále mistrovství světa v hokeji. Bar je plný alkoholu a ženich nejde a nejde …

Jak tohle dopadne?

Vladana, Iveta a Klára se nikdy neměly potkat, avšak v den, který je pro každou svým způsobem nejdůležitějším mezníkem v jejich životě, se setkávají na samotě v hokejové hospodě patřící Vladaně.

Vyhozené pojistky je vyhodí z dosavadního životního smyšlení o životě, mužích, hokeji a zejména jich samotných.

Délka inscenace: 70 minut. Hraje se bez přestávky.

http://www.semtamfor.cz/repertoar/zakazane-uvolneni

Zatímco hrdost je pocitem, který často vede k likvidaci vlastní důstojnosti, zloba je ten příjemný pocit, co nejen pohladí po duši, ale donutí nás každé ráno vstát z postele a nečekat jen tak na smrt. Škoda. Dozvíte se, proč je hrdost debilita a proč je neustále být na něco nazlobený. Jde o přežití.

https://www.stream.cz/underground-comedy/10009581-jaroslav-cerman-hruza-ktera-ciha-v-nasich-lesich

Partneři

Další podpora

Belžík projekce s.r.o.
Ekofiltr, s.r.o.
Lazeňská káva s.r.o.
NTS Prometal Machining
OMI s.r.o.
Prabos, a.s.
TVD Technická výroba, a.s.
Baran Milan
Častulíková Ivana
Domorád Petr
Dvořák Čestmír
Dvořáková Marie
Ďulíková Markéta
Filáková Božena
Fojtík Vincenc
Fryzelková Jana
Fryzelková Kateřina
Goňová Žaneta
Humpola Karel
Kliment Michal
Pančocha Jan
Pechanová Lenka
Slezák Bronislav
Sudková Pavla
Sviták Jiří
Šála Ondřej
Vrága Pavel