Sobota
3.11.2018

16:15
Městská knihovna
(spodní patro)

Martin Filip

Od mala mě provází láska k přírodě a všem aktivitám, které se kolem ní točí. Od úprku z vysoké školy mě potom zaháčkoval obor gastronomie,…
Více o mně

Zdravé maso a příprava ideálního steaku

Workshop Doporučená rezervace 90 min.

Jíš často maso a prdíš jako Diana, probouzíš se pak odkopaný? Děláváš drahé polovičce steaky a ty jsou tužší, než podrážka bot Prestige? Nevadí, vyvedu Tě z mlhy. Přijď na workshop!

Partneři

Další podpora

Ekofiltr, s.r.o.
NTS Prometal
Prabos, a.s.
TVD Technická výroba, a.s.
Bobčík Lukáš
Buček Jan
Dvořák Čestmír
Dvořáková Marie
Filáková Božena
Fojtík Vincenc
Fryzelková Jana
Fryzelková Kateřina
Gapčo Petr
Goňová Žaneta
Holba Roman
Hrabina Adam
Hrabinová Diana
Jančeková Eva
Kliment Michal
Kollegová Natálie
Kotraba Jan
Kotraba Jiří
Křížová Vlasta
Matulíková Dagmar
Múdrý Mikuláš
Mužík Tibor
Pančocha Jan
Slezák Bronislav
Sudková Pavla
Šála Ondřej
Tokarčíková Hana
Valčíková Klára